Een kijkje in mijn leven #144

Hier zijn we weeral! Terug met een persoonlijk artikel. Afgelopen week was terug een drukke week die echt voorbij is gevlogen! Normaal gezien had ik ook mijn eerste rijles, maar dit ging helaas ook niet door..

Maandag

maandagg

Maandag was een heel erg leuk begin van de week! Want dan begon ik namelijk met een heerlijke ontspannende gelaatsverzorging. Dat deed zo goed! Ik deed ook het pakketje van de winactie op de post en dan ging ik nog bij mijn grootouders.

Dinsdag

di dins

Dinsdag was mijn laatste cursus dag voor suikerontharing en dat was enorm leuk! Nu is het vooral oefenen en de techniek bijhouden.

Woensdag

woen

Woensdag heb ik vergeten een foto te maken, maar ik had wel een screenshot gemaakt want ik vond het zo leuk dat Eline De Munck mijn profiel een bezoekje had gebracht.

Donderdag

do2 don

Donderdag werken we zonder afspraak op mijn werk dus ben ik ook gaan werken die dag. Donderdag was het ook zo’n slecht weer! Nu ja wel gezellig als je binnen zit zo die sneeuw.

Vrijdag

 

vrij2 vrijdag

Vrijdag had ik dus normaal mijn eerste rijles, maar helaas was mijn begeleidster ziek..kan gebeuren natuurlijk! Dus had ik voor mijzelf een beetje een rustig dagje ingepland.

Zaterdag

za1 za2

Zaterdag ben ik eerst gaan werken en dan heb ik mijn mama haar nagels ook nog gedaan. De onderste foto is mannenverzorging die nu ook verkrijgbaar is bij ons schoonheidssalon.

Zondag

zo zozo zozozo

Zondag ben ik gaan shoppen in Gent! Het was heel erg leuk. Een shoplog is misschien leuk?

Wat staat er deze week op de planning? Twee leuke event voor mijn blog, waaronder vandaag eentje van Dyson haarproducten en woensdag is de opening van Esprit in Brussel. Vrijdag is dan hopelijk echt mijn eerste rijles!

Heb jij iets leuks gedaan afgelopen week?

Liefs,Jana.x

 

 

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

 1. Vanessa says:

  Jammer dat je eerste rijles niet doorging. Waarschijnlijk veel stress voor niets ;-) Ik ben benieuwd naar je Lush aankoopjes. Veel plezier op de events! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Yves Rocher shoplog december 2017My Profile

 2. femketje says:

  jammer dat je eerste rijles niet door ging!
  femketje onlangs geplaatst…My Christmas Home Decor!My Profile

 3. Manon says:

  Oh dat is wel heel erg jammer als je eerste rijles niet doorgaat!
  Manon onlangs geplaatst…Mijn planners voor het jaar 2018My Profile

 4. Yara says:

  Leuk om te lezen! En spannend dat je volgende week je eerste rijles hebt.
  Liefs,
  Yara

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge