Mijn meest gebruikte lipproducten

Ik kan de deur niet uit zonder dat ik iets van lipproduct heb gebruikt. Ik gebruik de laatste tijd dan ook tegenwoordig dezelfde tinten. Ik laat die jullie graag vandaag zien.

Mijn meest gebruikte lipproductenf

De BB gloss van Bourjois is een lipgloss die je snel even kun aanbrengen omdat hij niet zoveel kleur geeft aan je lippen. Het zorgt vooral voor een hele mooie glans aan je lippen vind ik. Ik heb de ze lipgloss al een tijdje, maar hij gaat precies maar niet leeg!

Mijn meest gebruikte lipproducten1

Een lippotlood en lipgloss in één? Dat kan zeker! Als mijn lippen iets meer mogen opvallen grijp ik snel naar deze lipgloss van het merk Karaja. Dit merk is onder jullie nog zo heel bekend, maar ik vind dat daar wel verandering in mag komen. Want ze hebben zo’n een mooie lipproducten en andere make-up.

Mijn meest gebruikte lipproductenef

Mijn meest gebruikte lipproducten dior

Van Dior gebruik ik deze lipgloss tussendoor ook heel vaak. Het is echt een mooi luxe lipgloss. Hij blijft zo lang zitten! Hij zorgt voor een mooi intens roze kleur, maar vooral een oogverblindende glans. Het mag dan iets duurder zijn, maar het is zijn geld volledig waard!

Mijn meest gebruikte lipproductenfff

Wil ik graag een matte lipkleur? Dan gebruik je best deze van NYX. Het is crème lipproduct, waardoor het niet aan te raden is om aan te brengen op droge lippen. Want dan zie je snel de velletjes op je lippen. Maar.. anders is hij wel heel erg mooi! En vooral intens van kleur. Dus scrubben vooraf is aan te raden.

Mijn meest gebruikte lipproducten swatch

Hierboven zie je nog even de swatches van mijn meest gebruikte lipproducten. Ik gebruik ze alvast met heel veel plezier. Nu ben ik benieuwd.. wat is jou favoriete lipproduct?

Liefs,Jana.x

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

  1. Manon says:

    Mooie kleurtjes gebruik je
    Manon onlangs geplaatst…Wishlist Slaapkamer | Meubels & DecoratieMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge