Mijn favorieten van augustus

De maand augustus zit er alweer op! Vandaag zijn we om precies te zijn 1 september. Ik vond het wel nog eens leuk om jullie de producten te laten zien die een echte favoriet zijn geworden afgelopen maand.

Favoriette

Mijn favorieten van augustus1

Hoe kan het ook anders dat Soap & Glory in mijn favorieten zit. Ik ben zo een fan van dit merk! De geur is gewoon zalig en de verpakkingen zo uniek. Maar de shower butter staat toch op nummer 1, hij ruikt net als versgebakken koekjes en zeker geen chemische geur. De scrub die voldoet ook zeker aan mijn verwachtingen. Hij scrubt mijn huid perfect en de geur? Tja die is zo heerlijk!

Mijn favorieten van augustus2

Over het wimper-serum ben ik ook te spreken, maar ik geef toe dat ik het eigenlijk nog maar een weekje gebruik. Maar ik zie nu al resultaat. Ik maak er zeker nog een apart artikel over. In Londen kocht ik ook een serum voor mijn gezicht en dit serum gebruik ik iedere ochtend. Het zorgt ervoor dat mijn make-up mooier zit en dat mijn huid heerlijk zacht aanvoelt.

Mijn favorieten van augustus222

 

Mijn favorieten van augustus111111

Dit artikel sluit ik af met twee make-up producten. Als eerste een hele mooie en subtiele lippenstift van mijn favoriete merk Paul & Joe. Na enkele jaren te zoeken achter deze highlighter die steeds was uitverkocht in de topshop in Londen was hij er opeens terug. Dit is werkelijk één van mijn mooiste highlighters uit mijn make-up collectie..

Ziezo, dat waren mijn favorieten van de maand augustus. Veel beauty spulletjes van Londen zoals je kunt zien. Deze vakantie ging snel voorbij, maar ik had niet echt dat vakantiegevoel aangezien ik aan het werken ben. Voor iedereen die vandaag start: succes!!

Wat is jou favoriet van augustus?

Liefs,Jana.x

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

 1. Kelly says:

  Mijn favoriet van augustus is mijn Urban Decay naked heat palette, daar ben ik erg blij mee :)
  Kelly onlangs geplaatst…Boek Review | Nicholas Sparks – De OntmoetingMy Profile

 2. Mooie favorieten! Vooral de highlighter vind ik er erg mooi uitzien.
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…FOOD DIARY #14 IK MAAK ALLEEN FOTO’S VAN ALLE LEKKERE DINGENMy Profile

 3. Elke says:

  Mooie favorieten heb je!
  Elke onlangs geplaatst…Nina ricci // La tentation de ninaMy Profile

 4. Sarah says:

  Soap & Glory is bij mij ook altijd favoriet. Al die producten ruiken gewoon super lekker én werken nog eens goed ook. Top! Van Paul & Joe heb ik al vaker gehoord maar heb ik zelf nog nooit iets uitgeprobeerd. Vooral de verpakkingen vind ik er altijd zo mooi uitzien! Blij dat jij er zo enthousiast over bent :)

 5. Indy says:

  Die lipstick vind ik echt super mooi :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge