Dag Sinterklaasje! Essence rainbow highlighter,lipstick,..

Het is Sinterklaas vandaag! Er daarvoor ontving ik van lieve Essence een heel erg mooi cadeautje! Daarom wil ik deze producten graag met jullie vandaag bespreken. Het gaat o.a. over een rainbow highlighter, mascara, lippenstift en meer.. kijk je even mee in de zak van Sinterklaas?

Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. 1 Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. 2  Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. mascara voor

Zonder mascara

Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. mascara naaa

Met mascara

Als eerste hebben we de Essence instant volume boost mascara en deze mascara beloofd nogal een volume! Het borsteltje en de verpakking van de mascara ziet er alvast top uit! Ik heb hele korte wimpertjes zoals je kunt zien en zodra ik twee laagjes gebruik van deze mascara zien mijn wimpers er al veel beter uit! Ik ben tevreden over deze mascara en al zeker voor de prijs.

 • Essence instant volume boost mascara: € 2,99

Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. glitters

De Essence fame in a bottle (02 fame) heb ik helaas niet kunnen testen, want ik heb gelnagels. Maar dit zijn dus losse glitters waarmee je gemakkelijk feestnagels kunt maken. Door bijvoorbeeld één nagel met deze glitters te doen.

Met de feestdagen in zicht maak je met deze losse glittertjes in een handomdraai een prachtige nagellook! Breng je favoriete nagellak aan, strooi de glitters eroverheen en druk zachtjes aan, maak af met een top coat en voilà! Varieer met vormpjes en streepjes voor een extra opvallende look.

 • Essence fame in a bottle (02 fame): € 1,99

Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. lips Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. lips achterkant Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. lipss

Een felle lipstick mag in dit beauty artikel van Essence zeker niet ontbreken. Ik schrok wel even van de rode kleur, maar zoals je ziet valt de Essence metal shock lipstick (03 ace of hearts) op mijn lippen heel goed mee! De kleur is gelukkig niet zo rood, maar juist heel subtiel en daar houd ik persoonlijk wel van. Bijwerken na een hapje is wel nodig. Maar klagen? Dat doe ik zeker niet!

 • Essence metal shock lipstick (03 ace of hearts): € 2,99

Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. blush

Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,..blush foto Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. blush naam Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. highlight na

Voor mij persoonlijk het mooiste make-up product en die heb ik voor het laatste gehouden. Want wat een pareltje is de Essence prismatic rainbow glow highlighter (10 be a unicorn). De naam alleen al! Ik vind dit een hele mooie budget highlighter. Op de foto heb ik alle kleurtje door elkaar gebruikt, want dit heeft het mooiste effect vind ik! Zo een mooie glans. Meer hebben we niet nodig.

 • Essence prismatic rainbow glow highlighter (10 be a unicorn): € 3,59

Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. swatch

Op bovenstaande foto zie je nog even de swatches van de lipstick en de highlighter.

Dag Sinterklaasje! Essence rainbow blush,mascara,lipstick,.. einde

Zo,dan wens ik jullie nog een fijne Sinterklaas en hopelijk hebben jullie genoten van dit Sinterklaas beauty artikel. Alle make-up producten zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

 1. femketje says:

  geweldig leuk pakketje was dit :D
  femketje onlangs geplaatst…Rosegold & Leopard Print Nailart.My Profile

 2. Elke says:

  Oooh,wat een leuk pakketje is dit! Vooral die highlighter is de geweldig!
  Elke onlangs geplaatst…DIY // fringed jeans with embroideryMy Profile

 3. Nienke says:

  Wat een leuke producten! Van de rainbow highlighter krijg ik wel een beetje kriebels, ik zou bang zijn voor een blauw/paarse wang, haha. Mooie look is het geworden!

  1. admin says:

   Ja, daar moet je wel voorzichtig mee zijn :-) Dankjewel Nienke x

 4. Manon says:

  Wat een leuk pakketje is dit! Ik vind de highlighter wel erg pretty
  Manon onlangs geplaatst…Maak je eigen producten bij Diy SoapMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge