Leuke accessoires voor het inrichten van je tuin

Met dit weer denk je nog lang niet aan het zomerse weer, maar toch kan je stilaan wel al beginnen met het inrichten van je tuin.  Hiervoor heb je enkel wat leuke tuin accessoires en tuinstoelen nodig. Ik deel jullie vandaag enkele tips..

1. Een gezellig dekentje op een mooie bank

Barcelona plaid 130x170cm

Een dekentje op een simpele houten bank is zo leuk en warm natuurlijk! Het kleed je tuin meteen mooi aan en het zorgt ook wel voor wat kleur in je tuin. Vergeet je dekentje niet binnen te halen als het natuurlijk begint te regenen. Met zo’n dekentje kun je zelf in je tuin zitten als het een beetje fris is buiten..

2. Leuke kussentjes

Madison Sierkussen Pillow 50x50cmMadison Hocker/tuinkussens 55x55cm met rand zit

Een paar leuke kussens op dat bankje kunnen natuurlijk ook niet ontbreken vind ik persoonlijk. Kleurrijke kussen vind ik nog leuker!

3. Een hangstoel

Manifesto Ortello Cocoon hangstoel

Als ik later een tuin heb dan moet er zeker en vast een hangstoel in komen te staan! Het heeft zo een heerlijk gevoel om in deze hangstoel te liggen. Het is daarnaast ook heel erg comfortabel om erin te liggen. Je hebt ze daarnaast in verschillende kleurtjes.

4. Een leuke parasol

Shadowline Memphis zweefparasol ø 350cm

Een gewone parasol of een zweefparasol, ik vind beide wel heel erg leuk! Een tuinset zonder paraol erbij vind ik persoonlijk een beetje saai, maar dit zorgt er tevens voor dat je tuin compleet is.

5. Een dienblad

Tot slot als laatste en ook meteen mijn favoriete item is toch wel een dienblad! Je zou nu wel denken dat een dienblad saai is, ja dat is het als je er niks mee doet. Maar als je er wat leuk servies opzet ziet dat geheel er meteen veel kleurrijker en uniek uit. Ik ben alvast fan!

Ben jij ook zo fan van bovenstaande tuin accessoires en meubelen? Goed nieuws! Wat al deze accessoires en nog veel meer voor je tuin vind je op Keessmit.

Liefs,Jana.x

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

  1. Manon says:

    Ik ga mijn tuin nu niet meer inrichten haha, zitten toch niet meer buiten, maar voor het voorjaar is dit wel leuk
    Manon onlangs geplaatst…Mijn favorieten van November – 2017My Profile

  2. Elke says:

    Ik moet mijn tuin wat meer gaan gebruiken vanaf het voorjaar want zat de vorige keer net iets te vaak binnen! ;)
    Elke onlangs geplaatst…Hugo boss // ma vie floraleMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge