Een bad vol met hartjes – The Beauty Bakery

Zondag is voor mij echt de dag dat ik eens volledig kan ontspannen. En dat is zo belangrijk! Ik plaatste een bestelling bij the beauty bakery en daar bestelde ik badproducten waar ik vandaag wat meer over vertel.

Een bad vol met hartjes - The Beauty Bakery Een bad vol met hartjes - The Beauty Bakery1 Een bad vol met hartjes - The Beauty Bakery78

Share some serious lovin’ with these sparkling pieces of  fizzing romance. Bath hearts zijn gevuld met verleidelijke ingrediënten die je huid verwennen en je geest in de juiste mood brengen. Terwijl hij langzaam wegbruist komen de reinigende mineralen en de heerlijkste geuren vrij. Extra romantisch natuurlijk om het lekker samen te doen! Of gewoon, lekker egoïstisch helemaal in je up…

We beginnen meteen met een woordje uitleg zoals je hierboven kunt lezen. Ik ga vaak bij Lush voor als ik badproducten (bruisballen wil hebben). Maar ik vond het wel eens leuk om eens ergens te bestellen en een beetje te vergelijken. Ik koos voor drie bruisballen in de vorm van een hartje. Een ronde vorm vind ik maar saai, dus daarom is een hartje wel leuk. En lief!

Een bad vol met hartjes - The Beauty Bakery8 Een bad vol met hartjes - The Beauty Bakery3

Als eerste de energy bomb en of hij energie heeft! Toen ik hem in mijn bad deed rook ik de geur meteen. Ik vond de verkleuring ( geel) in mijn bad niet zo duidelijk. Je zag er namelijk niet veel van en dat is wel een beetje jammer. Gelukkig was de geur wel nog wat!
Een bad vol met hartjes - The Beauty Bakery5

Een bad vol met hartjes - The Beauty Bakery7

Romatic rose is mijn persoonlijke favoriet! Maar dat komt waarschijnlijk omdat ik een grote fan ben van rozengeuren. Mijn bad kleurde ook mooi roos en de rozenblaadjes dwarrelde in het rond. Het was een plezier om hiermee in bad te duiken.. Hieronder zie je het resultaat..

17270000_1502766009736552_1396893161_n 17270537_1502765446403275_1954651411_n

Een bad vol rozenblaadjes! Ik ben fan!

Een bad vol met hartjes - The Beauty Bakery einde

De bath hearts zijn voor € 2,95 verkrijgbaar bij de zoetige webshop The Beauty Bakery.

Ken jij dezze webshop al?

Liefs,Jana.x

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

  1. oh wat ziet dat er heerlijk uit!

    liefs
    Karlien
    Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – Ripped LeatherMy Profile

  2. Ik ken de webshop al een tijdje maar nog nooit iets besteld. Maar de goodies zien er wel altijd fijn uit.
    Beauty Treasures onlangs geplaatst…MIJN LICHAAMSVERZORGING VOOR MIJN BOLLE BUIKMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge