Rehydra spray van Pascaud

Kennen jullie het merk/instituut Pascaud nog? Ik ben er eens langs geweest voor een behandeling en ik vind hun producten echt zo fijn! Toen ik iets nieuw van hun binnenkreeg was ik dan ook meteen enthousiast! Ik heb het over de Rehydra spray van Pascaud.

Een simpel uiterlijk qua verpakking, maar zo’n spray om je huid te hydrateren moet ook niet speciaal zijn vind ik. Deze spray kan je eigenlijk heel de dag door gebruiken, om je huid te hydrateren of over je make-up ( fixeren). Zelf voor droge haarlokken is hij perfect!

Nog even wat uitleg, maar het is helemaal niet moeilijk om deze spray te gebruiken.

De magische ingrediënten? Aloë vera extract voor een verzachtende werking. Verder ook cafeïne en groene thee, die op hun beurt zorgen voor de antioxidanten. Daarnaast zorgen hyaluronzuur, natural moisturizing factors en plantensuikers voor het hydraterend effect.

Rehydra spray van Pascaud – de test!

Ik kreeg deze spray opgestuurd net voor ik naar de zee vertrok, dus ik heb hem echt goed kunnen testen. Ik vind deze spray echt een toevoeging aan mijn huidverzorgings routine. Ik gebruik hem eigenlijk iedere dag en zelfs meermaals per dag. Het heeft zo’n fris gevoel en mijn huid ziet er ook fris en gezond uit. Zo aangenaam. En het zo meer een verneveling de spray, zo dus dat is ook wel goed.

De rehydra spray van Pascaud kan je aankopen voor 29,90 euro/200 ml. De verkooppunten vind je hier

Liefs,Jana.x

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

  1. Elke says:

    Lijkt me een zeer fijne spray dat zowel goed werkt als wat verkoeling geeft!
    Elke onlangs geplaatst…My life week #37My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge