Kruidvat moments of me balance sweet orange

Toen ik afgelopen week nog eens na een lange tijd langs ging bij de Kruidvat zag ik opeens een nieuwe lijn genaamd de sweet orange lijn. Toen ik rook aan deze product was ik enorm onder de indruk. Lezen jullie mee?

Kruidvat moments of me balance sweet orange new

Kruidvat moments of me balance sweet orangeffKruidvat moments of me balance sweet orange22r Kruidvat moments of me balance sweet orangenw

Als eerste uit deze lijn hebben we een douchegel en ik dat je een douchegel nooit te veel kan hebben! De Kruidvat moments of me balance sweet orange is echt een leuke lijn. Qua verpakking vind ik het ook zeker en vast in orde! En dan maar te zwijgen over de geur! Het is eigenlijk daarom dat ik de douchegel heb gekocht. Hij ruikt echt naar frisdrank en dat met name Fanta! Mmm.. zo een aangename geur is dit. Achteraf is de geur wel deels verdwenen,dus dat is wel jammer!

 • Douchegel:€ 2,59

Kruidvat moments of me balance sweet orange

Kruidvat moments of me balance sweet orange5 Kruidvat moments of me balance sweet orange2 Kruidvat moments of me balance sweet orange22

 

Uit diezelfde lijn kocht ik ook nog badolie, omdat ik in de winter altijd last heb van droge benen en armen vind ik dit een ideale oplossing! Je hebt maar een beetje nodig om in je bad te doen en je huid is nadien heerlijk zacht. De geur hiervan is niet overheersend, dus dat is wel fijn voor als je nog wat badschuim wilt toevoegen aan je bad.

 • Badolie: € 2,99

Kruidvat moments of me balance sweet orange einde

Beide huidverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Wat denk jij ervan?

Liefs,Jana.x

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

 1. femketje says:

  de geur lijkt me wel super lekker :D
  femketje onlangs geplaatst…Look – Fudge.My Profile

 2. Jamey says:

  hmmm dit lijkt me echt een lekkere geur!
  Jamey onlangs geplaatst…Zo wordt je een geweldige gastbloggerMy Profile

  1. admin says:

   Ja hij is zo aangenaam :D x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge