Hunkemöller Welness lijn

De winkel Hunkemöller kent iedereen wel van hun badkleding en lingerie, maar wist je dat ze ook een welness gedeelte hebben? Ik mocht hiervan enkele producten uitproberen, dus ben je benieuwd naar mijn eerlijke mening? Lees dan zeker verder.

hunkemoller

Ik ontving volgende producten..

 • Body cream
 • Scrub
 • Massage olie
 • shower gel

hunkemoller body cream hunkemoller body cream achter hunkemoller body cream open

Het eerste beauty product en al meteen mijn persoonlijke favoriet is toch wel de body cream. In de zomer voelt mijn huid misschien niet zo droog aan als in de winter, maar toch zorg ik ervoor dat ik mij regelmatig insmeer. Ik vind dit zo een fijne body cream. Ik vind trouwens ook de vormgeving ontzettend mooi en zacht qua kleurengebruik. Ik ben toch wel aangenaam verrast!

hunkemoller massage hunkemoller massage achterkant

Over de massage olie kan ik niet veel vertellen, want mijn zus is hem momenteel aan het testen. Wel vind ik hem aangenaam ruiken. Heel zacht van geur en hij smeert als massage olie ook goed uit. Je kunt deze massage olie ook gewoon gebruik als lichaamsolie voor als je echt een hele droge huid hebt.

hunkemoller scrub en shower hunkemoller scrub en shower dicht hunkemoller scrub en shower achter

Dan hebben we nog de scrub & de shower gel om uit te proberen. Ik vind de tekstjes die op de verpakking staan heel erg leuk gevonden! Eigenlijk had ik nooit gedacht om van bij Hunkemöller beauty fijn te vinden, aangezien ze echt staan omwille van hun lingerie/badmode. Dan is deze welness lijn echt wel een bijdrage. Ik vind de showergel erg aangenaam op de huid en de scrub die ruikt echt hemels! Ik vind het ook goed dat hij mijn huid zo goed scrubt, ik voel dit echt. Als je snapt wat ik bedoel.

hunkemoller eind

Verkrijgbaar bij jou Hunkemöller of online in de webshop. Ze hebben trouwens leuke actie’s..

Ken jij de welness lijn van Hunkemöller al?

Liefs,Jana.x

 

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

 1. Ik wist niet dat hunkemoller ook deze producten verkocht. Ze zien er erg leuk uit!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…REVIEW | POWERBANK VAN HOESJES-OUTLETMy Profile

 2. Nienke says:

  Ik wist helemaal niet dat ze een welness lijn hadden wat tof! Ik koop daar vaak mijn lingerie maar in dat filiaal ben ik er helaas nog nooit tegen aan gelopen.
  Nienke onlangs geplaatst…Review: Action Max&More highlighter palette.My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge