DETOX KIT van Kérastase

Net zoals je huid, moeten we ook ons haar eens wat extra verwennen. Een tijdje geleden ondertussen al mocht ik de DETOX KIT van Kérastase eens uitproberen. IK heb hem ongeveer een 1,5 maand getest en vandaag geef ik mijn oordeel.

DETOX KIT van Kérastase

Als eerste in de detox kit van Kérastase vinden we uiteraard een shampoo, maar dit is niet zomaar een shampoo. Want deze shampoo ontgift de poriën één na één en activeert de microbloedsomloop zoals een scrub. Ik moet zeggen dat ik nog nooit eerder zo een intensieve verzorging voor het haar heb geprobeerd. Klinkt wel veelbelovend zo een detox voor je haar. Ik vind trouwens ook dat deze shampoo lekker ruikt, toch ook wel belangrijk.

Nadat ik de shampoo goed heb ingewerkt in mijn haar spoel in deze eruit. Om daarna de detox kit van hieronder te gebruiken.

Dan gebruik ik deze intensieve kuur die bedoeld is om de dysfuncties van de hoofdhuid te corrigeren. Hieronder staan alle stapjes goed uitgelegd. Zo weet je precies hoe je deze kuur thuis kunt proberen.

Ik heb de kuur zoals aanbevolen 4 weken getest en ik vind het resultaat heel goed! Mijn haar en hoofdhuid voelt veel beter aan. En ik merk ook al ik eens een andere shampoo gebruik dat mijn haar achteraf nog zachter aanvoelt dankzij de detox kit die ik heb gebruikt. Ik raad jullie zeker deze kit aan, als je haar wel is een boost kan gebruiken of als je last hebt van droog en dof haar of je hoofdhuid is gevoelig.

De DETOX KITS (Shampoo + Kuur van 12x6ml) zijn uitsluitend beschikbaar in de kapsalons : Prijs België (73,15€) / Prijs Luxemburg (69,50€)

Alle producten van Kérastase zijn exclusief te verkijgen in de kapsalons van Kérastase

Ken jij dit al? Detox voor je haar?

Liefs,Jana.x

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

 1. Vanessa says:

  Ik kende dit nog niet, maar zo’n detox voor je haar klinkt wel erg fijn. Sinds ik ben bevallen heb ik veel last van haaruitval, echt niet leuk! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Action facial sheet masksMy Profile

 2. Elke says:

  Ik kende dit nog niet, maar zo detox voor je haar klinkt wel zeer interessant en goed!
  Elke onlangs geplaatst…Outfit: let’s work it!My Profile

 3. Emke says:

  Ik studeer zelf voor kapper en op mijn stage plaats wordt Kerastase gebruikt voor specefieke klanten die wat proberen hebben met de hoofdhuid of het haar. Zelf merk ik een groot verschil na dat ik dit product heb toegepast op mijn klanten. Ik ben alvast fan! Zelf heb ik dit nog nooit geprobeerd, maar toch wel erg benieuwd naar deze kuur!

  1. admin says:

   Dit is zo populair hé dit merk bij de kappers xxx

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge