Favorieten van Februari.

De maand februari ging zo snel voorbij! Binnen twee weken ben ik ook alweer jarig, maar eerst mijn favorieten van de maand februari.

DSC_1612v

Als eerste favoriet heb ik deze twee heerlijke body mists van Victoria Secret. Ze ruiken beiden heerlijk en hebben een hele bijzondere geur. Ook blijf je deze twee body mists erg lang ruiken. Ik ga er zeker nog meer kopen.

Dan twee andere favorieten zijn de pure shine lip balm van Catrice en dit is soort van dik lippotlood – lipstick gebruik ik momenteel iedere dag, omdat dit een hele mooie kleur is en glans aan je lippen geeft. Dan zien jullie twee velvet lipsticks liggen van Bourjois en dit is iets nieuw, maar.. morgen lezen jullie hier een review van.

Een oogschaduw die ik een beetje opnieuw heb ontdekt is een mono oogschaduw van accessorize en dit is een hele bijzondere kleur. Het is niet echt een bruine kleur maar meer een mix van bruin en paars.

Mijn favorieten van februari zonder Lush? Dat kan niet! Dit product grease lightning is een hele fijne spot treatment die puistjes snel doet verdwijnen. Ik had erg last van puistjes op mijn kin, maar door dit product ontsmet ik het niet alleen maar doe ik ze ook sneller verdwijnen.

En als laatste sluiten we af met een product die mij is bijgebleven van de Essence Ultime lijn en dit is de BB beauty balm. Ik gebruik dit product nadat ik mijn haar heb gewassen en hierna heb ik heel zacht haar en het zit ook mooi in model.

Dat waren al mijn favorieten van februari alweer, welk product is jou deze maand bijgebleven?

Liefs,Jana.x

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

 1. Esmée says:

  Mooie favorieten! Grease lightning is bij mij ook een favoriet, echt een topproduct! x

 2. Nele says:

  Is die Grease Lightning écht zo goed? Ik hoor er vannalles goed over, maar ik ben niet zeker of het bij mij wel gaat werken.

  1. admin says:

   Ik vind het echt een wonderproduct voor mij :D x

 3. Sophiee says:

  Wat een leuke favorieten! Mijn favoriete product op het moment is de Catrice eyebrow set, wat een geweldig make-up product:)

 4. Daphne says:

  Leuke favorieten!

 5. Ayla says:

  fijne producten! xx

 6. Myrna says:

  Mooie producten! De geuren van Victoria’s Secret zijn altijd zo lekker! Ben heel erg benieuwd naar de nieuwe lipsticks van Bourjois.

 7. Eline says:

  Noir Tease is ook mijn favoriet, zo lekker!

 8. Petra says:

  prachtige flacons en fris uitziende kleurtjes heeft de Body mist van Victoria Secret…Ik word hier wel heel nieuwsgierig van!

 9. Angelique says:

  Mooie favoriete heb je!

 10. britt says:

  Mooie favorieten..

 11. Anine says:

  Ik wil al zo lang de Grease Lightning eens testen!
  xx Anine

 12. Svenja says:

  Love Victoria’s Secret <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge